Det malaysiske firmaet oppgraderer til raskere og mer produktivt tynn-sag sagbruk

By Wood-Mizer, Europe

Det Malaysiske Firmaet Oppgraderer Til Raskere Og Mer Produktivt Tynn-Sag Sagbruk.

 

I 2014 kjøpte Jazlan Gazali LT70 Remote sagbruk fra Wood-Mizer. "Jeg installerte Wood-Mizer sagbruket for å modernisere selskapet mitt og bruke moderne måter å kutte saget tømmer på", sier Jazlan.

"LT70-sengen er fullt hydraulisk og styres enkelt av en operatør fra kontrollstasjonen," deler Jazlan. ”Operatøren står på kontrollstasjonen og kontrollerer kapping derfra og flytter sagede bord automatisk til avlastningstransportørene til edger. Dette er en tremannsoperasjon for å betjene sagbruk og kanter, og vi kan produsere saget tømmer av god kvalitet. ”

Jazlan kan kutte alle tømmer med sagbruket ved å bruke passende Wood-Mizer-blader designet for forskjellige hardheter og arter.

"Nå kutter vi damar hitam [gule meranti], det er et medium løvtre", sa Jazlan og pekte på tømmerstokken han klippet under vårt besøk på sagbruket. “Denne loggen er omtrent 750 mm [30”].”

Når sagede bord forlater LT70 sagbruket, flyttes de av en transportør og et overføringsbord til Wood-Mizer EG300 Twin-Blade Board Edger, der nøyaktige dimensjonerte kanter kan kuttes avhengig av bredden på materialet og Jazlans endelige tømmerkrav . Med edgers settverk er det enkelt å endre de endelige størrelsene på forespørsel.