Kundefortellinger

Wood-Mizer MP360 Høvel / Fres gir større overskudd på Highlands Sawmill

En Wood-Mizer MP360 Høvel / Fres har gått sammen med to Wood-Mizer sagbrukslinjer på Highlands Sawmill i Sør-Afrika, slik at virksomheten kan skape større lønnsomhet. Highlands Sawmill ligger i en av de mange fruktbare dalene utenfor Harding - et sted som også er hjemmet til de enorme tømmerproduserende skogene Weza og Singisi i Sør-Afrika.

Old Carpentry Workshop i Tyskland Oppgradert

Wood-Mizers MP360 høvler / moulder forbedrer hastigheten og nøyaktigheten i et tysk snekkerverksted som er gjennomsyret av historie. Beliggende i Gartow, øst i Niedersachsen, Tyskland, har den beskyttede industri monument bygningen blitt brukt som sagbruk og trearbeid siden 1923. Moritz Kollenrott, hoved tømreren i Montagebau Keller, forklarer: “Denne bindingsverks bygningen er bygget på en tradisjonell måte og er klassifisert som et historisk monument. Loftet har til og med den historiske damp maskinen som forsynte hele landsbyen med strøm."

Det malaysiske firmaet oppgraderer til raskere og mer produktivt tynn-sag sagbruk

Dette familiedrevne sagbruket i Terengganu, Malaysia, viser hvordan selv små selskaper kan dra nytte av moderne og mer effektive sagbruk.

Gjørende grain kuttingstyrene i Canada

Ligger på Cape Breton Island i Nova Scotia, Canada, Larch Wood-håndverk, trekantskårer fra bærekraftig styrte og høstede lærketrær. I tillegg til sine vakre fargestoffer og høstede lærketrær.

Den nederlandske produsenten av unike treprodukter øker ytelsen med WB2000

Richard Wigink har drevet selskapet sitt i Holten, Nederland i over 30 år. Han var opprinnelig engasjert i en treoperasjon. Richard fant alltid stor verdi i trærne han fjernet, skapte ofte forskjellige artikler fra dem og var glad for å vite at treet fortsetter å være verdifullt og tjene i mange år. I dag fortsetter det å forfølge samme mål.

Restaurering av bindingsverkshus: fra hobby til bedrift

Kim og Christian Zibulla familien fra den lille byen Berkum i Tyskland driver et globalt ingeniørfirma. Fascineringen med den gamle bindingsarkitekturen førte dem til situasjonen at de for flere år siden kjøpte på auksjon en forfalsket bygning oppført som et arkitektonisk monument.

DIY: Tre vask og benkeplate for gårdshus

Mange Wood-Mizer-eiere gjør unike interiørprosjekter fra tre. Eric Means er en av DIY folk. Når et svart valnøtttrær på 90 cm ble kuttet ned av det elektriske selskapet, realiserte Eric Means den potensielle verdien og var fast bestemt på å redde treet.

Fra iskubber til ishoteller - en Norsk iskutter moderniserer en tradisjonell kunstform

Sagmøller kutter mer enn tre, og ved DesignIce kutter en Wood-Mizer LT15 Sagbruk is i -5 grader temperaturer året rundt. Takket være den hit Disney-filmen Frozen ble en helt ny generasjon barn oppmerksom på den tradisjonelle kunsten å høste is fra frosne skandinaviske innsjøer.

Fra saging av rå tømmer til høvling av ferdig gulv – dette kan man gjøre med Wood-Mizer sine produkter

Rett utenfor Edinburgh, Skottland, har Sandy Crook trukket seg ut av sin heltids tømmer hogst hverdag for å tilbringe mer tid med det han virkelig liker, Nemlig se at tømmer ble til sluttprodukter. Med sine komplette maskiner av Wood-Mizer sagbruk og nye MP360 høvler / fres, kan han gjøre alt i huset.

Produkter 11 to 19 of 19 total

Page